Brugsanvisning Skincell Advanced

Brugsvejledning Skincell Advanced

Instruktioner til korrekt brug af Skincell Advanced

Serum Skincell Advanced er en innovativ korrektor til modermærker og vorter, som har vundet tilliden hos mange mennesker i Danmark. Skincell Advanced er et helt naturligt serum med en meget let og ikke-fedtet struktur. Det er en hurtig aktiv formel med alle de ingredienser, du har brug for, i en klar dropperflaske, der simpelthen er smuk.

Dette eventyrlystne serum kommer i flydende form og kommer i en glasflaske med en applikatorpipette ovenpå. Enheden giver en kvalificeret og overkommelig applikation i de berørte områder. Denne berigede formel, når den anvendes gentagne gange, giver dig pletfri hud på ingen tid. Hvordan man bruger værktøjet korrekt, rejser ikke specielle spørgsmål. Det er let at følge disse anvisninger for applikationen:

Brugsvejledning Skincell Advanced
Trin 1 Vask målområdet med sæbe eller ansigtsvask, der passer dig, skyl godt. Påfør derefter en lille mængde Skincell Advanced Serum på de berørte områder. Lad det være i et par minutter. Massér det derefter generøst, indtil det absorberes fuldstændigt i din hud.
Trin 2 Lad nu serumet forblive på din hud i 8 timer. Din hud bliver let betændt, men det er normalt. Der dannes en skorpe på de berørte områder, som straks falder af naturligt og efterlader din hud fejlfri glat.

Det er bedst at bruge det om natten og før sengetid, for så får de aktive ingredienser i Skincell Advanced 6-7 timer. Dette er tid nok til, at de nødvendige ingredienser trænger ind i roden af pletten og advarer immunsystemet om, at hvide blodlegemer kommer ind i området. Denne defensive reaktion af kroppen vil starte fjernelsesprocessen såvel som helingsprocessen.

Efter lidt inflation i dette område får du en skur. Undgå at plukke eller ridse skurven. I stedet skal du hvile det. I sidste ende dehydrerer Skincell Advanced ingredienser en muldvarp eller et hudmærke, der får det til at tørre ud og falde af af sig selv.

Indikationer for brug Skincell Advanced

De vigtigste indikationer for brug af serum:

  • Mørke modermærker.
  • Let muldvarp.
  • Små vorter.
  • Store vorter.
  • Hudmærker.

Hvis du bemærker et af disse tegn, bør du ikke forsinke og starte behandlingen nu.

Kontraindikationer for brugen af Skincell Advanced

Inden du bruger et produkt eller køber det fra en fysisk butik eller online, skal du altid være godt informeret om det produkt, du køber. Dette gælder mad, medicin, kosttilskud og endda elektronik.

Baseret på hvad der er kendt om Skincell Advanced serum, er der grund til at tro, at serumet ikke har nogen bivirkninger.

Serum Skincell Advanced er testet på alle hudtyper og viste ingen hudbivirkninger efter brug. Og naturligvis er Skincell Advanced den sikreste måde at fjerne føflekker og hudmærker og andre mærker eller urenheder på din hud.

Men hvis du har specielle og specifikke hudsygdomme, skal du konsultere din hudlæge, inden du bruger tilskuddet.