Anmeldelser om Skincell Advanced

 • Hanne
  Jeg brugte skincell advanced serum til at slippe af med muldvarper på min hud. Den markante, også synlige muldvarp forsvandt fuldstændigt inden for 2 måneder. Det er godt, at jeg vendte ryggen til proceduren, jeg troede også på effekten af dette stof. Jeg råder alle, prøv at anvende.
  Skincell Advanced
 • Helle
  Jeg bad min mand om at behandle vorterne på min hud. Jeg troede, at en anden creme kunne fjerne dem, mens jeg overbeviste dig om at bruge denne. Forsvandt efter 7 dage. Der er gået 20 dage siden jeg bruger Skincell Advanced serum, vorterne er bare ærter.
  Skincell Advanced
 • Christian
  Hej allesammen. Serum Skincell Advanced har en behagelig aroma og glat struktur. Brugt på trods af halsvorter forsvandt de helt på bare 30 dage. Jeg brugte det 2 gange om dagen, effekten er bare en bombe, jeg selv forventede ikke dette fra afhjælpningen.
  Skincell Advanced
 • Anna
  Under graviditeten begyndte jeg at udvikle hudproblemer. Lægen sagde, at alt var i orden, men dette billede gjorde mig ikke glad. På råd fra en ven købte jeg Skincell Advanced-serumet, og efter en måned var der intet tilbage af pletterne og vorterne. Så jeg rådgiver.
  Skincell Advanced
 • Susanne
  Jeg havde en meget grim muldvarp nær min næse. Jeg hadede det altid, gik endda til kirurgen for at få hjælp. Men lægen rådede mig til at begynde at prøve Skincell Advanced serum. På bare 2 måneder slap jeg af modermærker i mit ansigt uden operation. Jeg var forbløffet over resultatet.
  Skincell Advanced
Brugerbedømmelse Skincell Advanced
4.5
7